Comments
yourfanat wrote: I am using another tool for Oracle developers - dbForge Studio for Oracle. This IDE has lots of usefull features, among them: oracle designer, code competion and formatter, query builder, debugger, profiler, erxport/import, reports and many others. The latest version supports Oracle 12C. More information here.
Cloud Expo on Google News
SYS-CON.TV
Cloud Expo & Virtualization 2009 East
PLATINUM SPONSORS:
IBM
Smarter Business Solutions Through Dynamic Infrastructure
IBM
Smarter Insights: How the CIO Becomes a Hero Again
Microsoft
Windows Azure
GOLD SPONSORS:
Appsense
Why VDI?
CA
Maximizing the Business Value of Virtualization in Enterprise and Cloud Computing Environments
ExactTarget
Messaging in the Cloud - Email, SMS and Voice
Freedom OSS
Stairway to the Cloud
Sun
Sun's Incubation Platform: Helping Startups Serve the Enterprise
POWER PANELS:
Cloud Computing & Enterprise IT: Cost & Operational Benefits
How and Why is a Flexible IT Infrastructure the Key To the Future?
Click For 2008 West
Event Webcasts
Do You Know Your Ag-IQ? PA Preferred Launches Agri-cational Campaign
Take the PA Pop Quiz and Test Your Home-Grown Know-How

HARRISBURG, PA -- (Marketwire) -- 01/04/13 -- Agriculture is Pennsylvania's largest industry, yet few appreciate the full impact of locally-produced goods on our financial and nutritional well-being. With the 97th annual PA Farm Show opening in Harrisburg this weekend, PA Preferred® launched an "Agri-cational" campaign for all Pennsylvanian's visiting the PA Preferred booth at the Farm Show or joining the online conversation.

How much home-grown know-how do you have about the Keystone State? Take the pop quiz below to find your Pennsylvania Ag-IQ.

1. Which type of PA fall produce was the key ingredient in Abe Lincoln's favorite pie?

a. Apples
b. Lemons
c. Pumpkins

2. Which of the following items can you find in your fridge and as alternative energy source in PA?

a. Beer
b. Chocolate
c. Soy

3. Vitamin D can be found by increasing your sun exposure. But which PA-produce item can provide you vitamin D without the sunburn?

a. Broccoli
b. Mushrooms
c. Strawberries

4. Which of the following foods does not have its own museum in PA?

a. Chocolate
b. Cheesesteaks
c. Mushrooms

5. The capital of PA is Harrisburg. PA is also home to a number of agricultural "capitals." Which of the following is not one of them?

a. Black cherries
b. Christmas trees
c. Bananas

6. Of the total amount produced in PA, which of the following products could fill 20,000 bathtubs?

a. Wine
b. Cider
c. Root beer

7. Until the 1850s, nearly every PA family had its own:

a. Pig
b. Cow
c. Turkey

8. Which of these animals is not part of the name of a PA-produced beer?

a. Fish
b. Fox
c. Frog

9. Pennsylvania could pay for the 2012 Presidential election campaigns with its total sales of:

a. Meat products
b. Forest exports
c. Mushroom production

10. This popular munchies helped PA to earn its reputation as "Snack Food Capital of the World":

a. Pretzels
b. Popcorn
c. Pita chips

How did you do? Here's a guide to accessing your Ag-IQ?
Answers: 1) a 2) c 3) b 4) b 5) c 6) a 7) b 8) c 9) a 10) a

7-10 correct: Outstanding! Share your knowledge with fellow Pennsylvanian's!
4-6 correct: Well on your way! Check out the PA Preferred Facebook page to learn even more!
1-3 correct: Good start. Keep learning about what local food and products make the PA difference!

About PA Preferred
The Pennsylvania Department of Agriculture's PA Preferred® program is the official branding program of agricultural products grown or made in the Commonwealth. It was designed to help consumers clearly identify products produced in Pennsylvania and make it easier for them to support our agricultural industry. From fresh fruits and vegetables to farmers' markets, plant nurseries, fiber mills, restaurants, hardwood products, wineries, and Christmas trees, PA Preferred represents the diversity of the Keystone state's agriculture.

About Marketwired .
Copyright © 2009 Marketwired. All rights reserved. All the news releases provided by Marketwired are copyrighted. Any forms of copying other than an individual user's personal reference without express written permission is prohibited. Further distribution of these materials is strictly forbidden, including but not limited to, posting, emailing, faxing, archiving in a public database, redistributing via a computer network or in a printed form.

Latest Cloud Developer Stories
Bluetooth® innovator CSR plc (LSE: CSR; NASDAQ: CSRE) announced the launch of its CSRmesh™ Development Kit, which will allow developers to get hands on with the recently launched CSRmesh Bluetooth Smart protocol. The kit, which became available from selected CSR distributors in J...
Internet of @ThingsExpo Silicon View billboards on Highway 101 are seen by 1.3 million motorists per week. Internet of @ThingsExpo announces that its Call for Papers is now open. Topics include all aspects of providing or using massively scalable IT-related capabilities as a serv...
The theme of this year's CODE_n Contest is the Internet of Things (IoT), a nascent, future-facing development of the Internet wherein objects and systems are embedded with computing power and are able to communicate with each other. The contest seeks the most exciting founders an...
Many mid-market companies have invested significant time and resources to secure and back up their servers, client computers, data, and overall network infrastructure in what was the traditional client-server setup. Now, what were considered emerging technologies just a few years...
Recent high profile security breaches at major online websites tell us static passwords are not the answer. Even recent SMS security additions to consumer websites do little to address the issue. Fortunately, a more secure authentication system is available for consumer websites...
Subscribe to the World's Most Powerful Newsletters
Subscribe to Our Rss Feeds & Get Your SYS-CON News Live!
Click to Add our RSS Feeds to the Service of Your Choice:
Google Reader or Homepage Add to My Yahoo! Subscribe with Bloglines Subscribe in NewsGator Online
myFeedster Add to My AOL Subscribe in Rojo Add 'Hugg' to Newsburst from CNET News.com Kinja Digest View Additional SYS-CON Feeds
Publish Your Article! Please send it to editorial(at)sys-con.com!

Advertise on this site! Contact advertising(at)sys-con.com! 201 802-3021



SYS-CON Featured Whitepapers
ADS BY GOOGLE

Breaking Cloud Computing News

TAIPEI, July 30, 2014 /PRNewswire/ -- Advanced Semiconductor Engineering, Inc. (TAIEX: 2311, NYSE...